Skip to content

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat uw bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
94 berichten.
Bart van houten heeft geschreven op 22 maart 2023 om 21:25
Prachtige caravan gekocht bij Filip caravans. Werden zeer vriendelijk geholpen door Ada caravan werd gratis thuis afgeleverd en wordt volgende week door hun naar onze camping in zeeland gebracht. Helemaal top.
Peter de Guchteneire heeft geschreven op 22 maart 2023 om 20:39
Hallo, ik kan dit bedrijf aanbevelen. Ze hebben onze caravan uit Zuid Frankrijk opgehaald en vervolgens een nette prijs geboden en de caravan overgenomen. Communicatie vlot, zowel via telefoon, mail als whatsapp. Gewoon zoals het hoort! Prima
Linda heeft geschreven op 12 december 2022 om 16:25
Onze caravan aan jullie verkocht. Super contact gehad en ook met iets na sturen. Gelijk worden de portokosten overgemaakt. Super vriendelijke mensen.
Frank Derkx heeft geschreven op 11 december 2022 om 17:18
Ze hebben onze caravan aan gekocht. Dit was een vriendelijk gesprek en we waren het snel eens over de prijs. Het contact verliep vriendelijk, en ze kwamen altijd hun afspraak na. Kortom, we zijn dik tevreden over Filip caravans. Groeten Frank en Nanda Derkx
J.A. Gosens heeft geschreven op 16 november 2022 om 13:27
Wij willen jullie hartelijk bedanken voor de goede service , contact en vriendelijkheid bij het terughalen uit Spanje van onze caravan. Wij zullen jullie zeker aanraden bij mensen die ook hun caravan willen brengen of halen naar Spanje of andere landen. Top, wij zijn zeer tevreden.
Jan Huizinga heeft geschreven op 24 augustus 2022 om 11:48
We hebben prettig zaken gedaan auto en caravan ingeruilt voor een camper We zijn er heel blij mee. We hopen er nog lang plezier van te hebben. Top bedrijf.šŸ‘
Sonja Joor heeft geschreven op 18 juli 2022 om 17:10
Wat een ontzettend vriendelijke mensen, goede service, een echte aanraderā€¦
Ans en Frans Tesselaar heeft geschreven op 26 juni 2022 om 15:19
Filip caravans is een echte aanrader, zijn zeer positief ingesteld. zij zeggen geen probleem wij maken het keurig in orde!! Onze caravan is opgehaald uit Zuid-Frankrijk en verkocht aan Filip caravans. Alles v.t.v prima geregeld met de complimenten voor Alexandra. Alle lof voor dit bedrijf. Voor een volgende caravan gaan wij zeker naar Filip caravans.
Hendrik/Els Oudekerk heeft geschreven op 23 juni 2022 om 18:00
Vandaag hebben wij afscheid genomen van onze caravan. Filip heeft onze caravan gekocht voor een mooie prijs. Door leeftijd enz stoppen wij met kamperen. Wij kennen Filip caravans al vele jaren. Wij hadden onze caravan (ook de eerderen) in de stalling en in onderhoud. Wij hebben Filip caravans leren kennen als een betrouwbaar bedrijf. Alles in goed overleg. Wij wensen Filip Caravans vele goede werkzame jaren toe! Dit bedrijf is een echte aanrader! Met vriendelijke groet Fam. Oudekerk Den Helder
Bertus van Huisstede heeft geschreven op 31 december 2021 om 18:16
Fijne en supersnelle afhandeling van het bestelde artikel ' goed verpakt en heel aangekomen ' ondanks de drukte met kerst en oud en nieuw, ik kan je aanbevelen bij iedereen die wat nodig heeft op kampeergebied , top . En wens jullie de allerbeste wensen voor 2022.
Max en Ilse heeft geschreven op 1 november 2021 om 20:08
Wij hebben onze caravan te koop aangeboden via marktplaats. Filip Caravans toonde (samen met vele anderen) al snel interesse. We hadden afgesproken dat ze een dag later zouden komen kijken en gaven aan de caravan te willen kopen. De koop was uiteindelijk snel gesloten, geld werd meteen overgemaakt en vrijwaringsbewijs ontvingen we snel daarna. Super snelle afhandeling. Dit zijn mensen die verstand van zaken hebben en ook nog eens prettig contact maken. Het is dat we geen caravan meer willen anders waren we zeker bij hen komen kijken.
Jan Klos heeft geschreven op 14 september 2021 om 10:16
In april 2013 kochten wij een stacaravan in Friesland, door bemiddeling van Filip Caravans. Een paar weken gelden brak bij Ć©Ć©n van de deuren een scharnier en omdat Filip Caravans ook onderhoud doet, gingen we langs in Hippolytushoef. Er werden scharnieren besteld (ze moeseten uit Engeland komen, dus hoe lang het zou duren was niet bekend) en er we spraken af, dat zij de caravan zouden herstellen. Dat is inmiddels gebeurd, sneller dan wij verwacht hadden! We zijn vol lof over de service van Filip Caravans en voor ons geld: Filip Caravans, Vriendelijk, Vakkundig en Voordelig!
Mirjam Hoogewoning heeft geschreven op 3 september 2021 om 07:05
We hadden een caravan gekocht uit 1985. Door omstandigheden wilden wij deze cancelen. Filip Caravans heeft zich soepel opgesteld hierin, de aankoop geannuleerd en het geld zeer snel weer terug gestort op onze rekening. Ik heb zeer veel vertrouwen in deze handelaar en beveel deze dan ook aan. Hier kun je met een gerust hart een goede caravan kopen, een handelaar die ook echt doet wat hij/zij zegt. Chapeau!
Marco de Koning heeft geschreven op 6 augustus 2021 om 22:58
Onze caravan te koop aangeboden via marktplaats. Flip Caravans is geĆÆnteresseerd, komt de caravan bij ons thuis beoordelen. Gaat akkoord met onze prijs, geld wordt meteen overgemaakt en je krijgt meteen een vrijwaringsbewijs. Prettig om zaken mee te doen, met name vertrouwen in geld overmaken en vrijwaringsbewijs. Wat mij betreft een aanrader!
A,beikes heeft geschreven op 11 juli 2021 om 11:18
7jaar geleden een caravan gekocht en wilk uit 96 prima caravan nooit geen problemen mee gehad, wij zijn dik tevreden over dit bedrijf, als we en andere caravan zoeken dan wel bij dit bedrijf,
Beheerdersantwoord van: Filip Caravans
Super om te horen! Wij hopen dat jullie nog jaren plezier van de caravan hebben!