Skip to content

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat uw bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
90 berichten.
luik heeft geschreven op 9 september 2017 om 08:18
vriendelijk echtpaar , waarmee je leuk kan onderhandelen op een vriendelijke en eerlijke manier ,2-9-2017 een toercaravan gekocht bij hun , gelijk een apk/bovag beurt laten doen ,geen problemen , een aanrader
Tjark heeft geschreven op 9 juni 2017 om 20:10
Michael en Ada, bedankt voor het transport van onze caravan naar Kroatie. We zijn goed op de hoogte gehouden voor en na het transport. Top service !
van der Schot heeft geschreven op 9 maart 2017 om 10:37
wij hebben een stacaravan hier gekocht, en toercaravan ingeruild. wilden onze nieuwe aanwinst in Duitsland op Camping Aller-Leine -Tal geplaatst hebben, wij kunnen niks anders zeggen, wat een topbedrijf is dit, hele goede service en ook transport geweldig geregeld!! Ga zo door, wij zullen jullie zeker aanbevelen.
Lisette van der Laan heeft geschreven op 11 februari 2017 om 19:37
Wij hebben hier een caravan gekocht, en we zijn super goed en vriendelijk geholpen. We werden vriendelijk ontvangen en zaten gelijk gezellig aan de thee. En ze helpen je echt met alles, echt een top bedrijf! Bedankt voor de goede service! Gr. Lisette en Ronald
Martin heeft geschreven op 21 oktober 2016 om 21:50
Swift Toscane. Vandaag de nieuwe caravan opgehaald bij Filip Caravans. Beyerland ingeruild en de mover laten ombouwen. Keurig en vakkundig gedaan. Zeer professioneel bedrijf met vriendelijke en behulpzame meedenkende mensen. Geen rijklaarmaakkosten, maar wel een keurige aflevering van de gekochte caravan. Aan te bevelen adres voor een voordelige prima gebruikte caravan. Martin uit Drachten
Koning (Biddinghuizen) heeft geschreven op 19 september 2016 om 17:30
Kip Grey line 44 ts. Sept 2016 bij deze mensen een caravan gekocht. Wat een top service, en een gast vrijheid. Wij kunnen iedereen aanraden om daar eens te gaan kijken. Bedankt voor jullie service.
E.van Cleef heeft geschreven op 21 augustus 2016 om 21:49
Onze caravan zondag op marktplaats te koop aangeboden. En maandag kwam Michael kijken,verder was het snel afgehandeld. Niet afdingen en vrijdag werd alles afgebroken. Wat een service, super!!
Jan van der Eng heeft geschreven op 14 mei 2016 om 08:46
In okt. 2015 een caravan gekocht,in mei 2016 geprobeerd maar het bed was veel te klein.Terug naar de caravanhandelaar vragen of hij hem om wil ruilen voor een caravan met een groter bed.Dit was geen enkel probleem.Fijne en hartelijke mensen(mijn zoon had daar een reparatie laten doen aan zijn disselbak)een dikke duim-keurig.dit bedrijf is absoluut een aanrader!!! Jan en Anneke van der Eng
Hilbert en Bianca heeft geschreven op 3 maart 2016 om 19:23
Prachtige burstner ventana 460 ts 2007. Afgelopen zaterdag hebben we onze caravan opgehaald! Hartelijk dank voor de fantastische service. Zonder moeite wordt de caravan compleet gemaakt met een nieuw vloerkleed, gasslang en drukregelaar( wordt vervangen zonder dat we er om gevraagd hebben) en een trapje. Zeer vriendelijk personeel. een hartelijke aanbeveling voor toekomstige klanten. Hartelijke groet uit het hoge noorden.
Gerard en Michelle Wolters- Westerhoff heeft geschreven op 29 juli 2015 om 11:49
Een prachtige Knaus Azur 425 H gezien. We waren op slag verliefd. Precies wat we zochten. Onze eerste caravan. Nou maar eens kijken of we hem kunnen kopen. Michael en Ada ontmoet twee schatten van mensen. Zij hebben ons, twee leken in de wereld die caravan heet, geweldig geholpen met het kopen, stallen en wegwijs maken.Klantvriendelijkheid hebben hun uitgevonden.Wat voelen wij ons altijd op ons gemak als we de caravan komen halen.Uiteraard hebben wij de caravan bij hun gestald. Wij hopen nog heel lang plezier te hebben van onze caravan en van jullie goede service. Gerard en Michelle.
kees de Leeuw heeft geschreven op 6 januari 2015 om 19:33
Aankoop en levering. Stacaravan gekocht, netjes en zakelijke onderhoud en contact, vriendelijke en aardige mensen. Nakomen en uitvoeren van gemaakte afspraken, geen problemen of vertragingen bij aflevering van caravan. Tevens een compliment voor transporteur A3 Transport uit Voorthuizen voor de correcte aflevering van de caravan.
M.G.M. Geerdink heeft geschreven op 13 juli 2014 om 20:10
We hebben onze caravan al enige jaren in onderhoud bij Filip Caravans in Hippolytushoef. Ook staat onze caravan bij hem in de winterstalling. In het kleine campingwinkeltje vinden we de gebruikelijke zaken. We zijn erg tevreden met de service en de kwaliteit van het werk. Goed werk voor een passende prijs. We hebben al diverse familieleden en vrienden naar Filip verwezen, en schrijven hier graag om een aanbeveling te doen.
Krukkert heeft geschreven op 8 juli 2014 om 12:54
onze caravan via marktplaats aangeboden en zo in contact met filip caravans. Vriendelijk en zakelijk gesprek. Caravan is opgehaald, vrij gewaard en cash betaald. Lieve eerlijke mensen die niet de caravan afkraken of afdingen. Goed bedrijf
Fam. Wickel heeft geschreven op 7 juli 2014 om 00:20
In juni een stacaravan gekocht bij Michael en Ada. We zijn goed geholpen en het transport en de plaatsing was prima geregeld. Alle afspraken zijn goed nagekomen.
Ton en Door Wijnandts heeft geschreven op 4 juli 2014 om 16:01
Goede service. In april een caravan gekocht ( home car racer spirit ) bij filip caravans. Wat een goede service, niets was Michael en Ada teveel. Ze namen alle tijd voor een goede voorlichting en uitleg. Echt fantastisch!! Wij willen hen dus hartelijk danken. TOP!!! Vriendelijke groeten, Ton en Door Wijnandts.