Skip to content

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat uw bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
96 berichten.
Jan van Berkum schreef op 29 juni 2020 om 06:57
We hebben onze silver hefdakcaravan in onderhoud, prima, deskundig en vriendelijk.
Jeremi & Greetje schreef op 23 juni 2020 om 20:44
In mei een prachtige caravan gekocht, boiler was stuk en dat is geweldig opgelost zonder problemen, ook voor onze oude caravan een goede prijs gekregen, goed bedrijf waar je goede zaken mee kunt doen! Jeremi en Greetje
R. van Hattem schreef op 10 juni 2020 om 18:05
Wij hebben een camper gekocht die uit Frankrijk kwam. Vanwege de corona lock-down duurde het allemaal wat langer . Maar het was het wachten dubbel en dwars waard!! Een geweldige camper en zeer goede afspraken met Michel en Ada. Erg vriendelijk en behulpzaam. Bij deze raadt ik dit bedrijf aan.
Thom van Son schreef op 7 juni 2020 om 10:39
Hobby 650 gekocht in februari. Door de Corona crisis pas in mei gebracht naar vaste campingplaats in Sauerland. Conform afspraak ingeruilde caravan verwijderd van plaats en meegenomen. Prima service achteraf bij wat mankementen Hobby. Contacten waren zeer vriendelijk, zonder gezeur en betrouwbaar. Kortom, zeer tevreden klant.
Henk en Fiena Bolt schreef op 12 mei 2020 om 07:24
De caravan van onze dromen gekocht. De caravan is gratis naar onze camping gebracht, alles ingesteld en uitgelegd. Wij zijn ontzettend tevreden, vriendelijk geholpen, goede voorlichting. De dingetjes die niet werkten zijn allemaal opgelost, heel blij. Zeker een aanrader, als je daar iets leuks ziet hoef je over de service niet te twijfelen.
Ronald hofman schreef op 6 mei 2020 om 21:46
In april een caravan gekocht bij filip caravans. Keurig geholpen. De caravan ook nog daar laten keuren en wat vervangen moest worden is keurig vervangen. We mochten de caravan daar laten staan zodat we op ons gemak een stalling in de buurt konden gaan zoeken. Op 6 mei hebben ze de caravan kosteloos naar ons gebracht wat een top service. Echt een aanrader. Michael en Ada bedankt.
Noel schreef op 30 maart 2020 om 16:43
Eerlijke prijs gekregen voor onze caravan. Geen gezeik - boter bij de vis. Zeer aan te raden!
Tineke Bruntink schreef op 8 maart 2020 om 11:19
Prima ervaring met verkoop en transporteren van onze caravan!
Michael&yvonne schreef op 27 oktober 2019 om 21:58
Landhaus. Wij hebben naar volle tevredenheid onze landhaus zaterdag opgehaald. Zeer vriendelijk geholpen en alles volgens afspraak,top service.
Cor en Els Voorthuijsen schreef op 22 juli 2019 om 13:03
Uitstekende service. Onze caravan ingeruild op een andere bij Michael en Ada. Een eerlijke prijs gekregen voor onze caravan zonder gedoe. De nieuwe laten keuren en wat vervangen moest is keurig vervangen. Toen we nog wat kleine dingetjes vonden is dit ook voor service opgelost. Wij zijn erg blij met onze nieuwe caravan en de goede service we zullen jullie zeker aanraden.
Huibets schreef op 21 juli 2019 om 23:02
Dethleffs rally 560 sk. Wij hebben een prachtige Dethleffs gekocht bij Michael. Super service en naar volle tevredenheid geholpen. Kwamen zelfs savonds nog naar de zaak om ons van deinst te zijn. Ga zo door en mocht ik in de toekomst een andere kopen kom ik zeker nog terug. Mvg Jeremy
Jack Hinsen schreef op 9 juli 2019 om 17:46
wij hebben een caravan gekocht bij Filip en ik mag zeggen tot volle tevredenheid duidelijke uitleg over wat wanneer vervangen of gekeurd moet worden afgelopen weekend de voortent met luifel en aanbouw opgezet ziet er zoals geadverteerd prima uit alles klopt en werkt Prettige mensen om zaken mee te doen
Fam. van Galen schreef op 20 juni 2019 om 15:12
Mooie deal. We hadden een caravan op het oog en hadden ook wat in te ruilen. We konden een heel mooi bod maken, en de caravan werd ook nog eens op de camping gebracht, en onze oude meteen weer mee terug genomen. Dit bedrijf heeft echt een TOP service. Wij zijn heel erg tevreden.
Willem de Keuning schreef op 17 juni 2019 om 22:24
Mijn Caravan te koop aangeboden aan Maikel , en wat een geweldige service. Alles werkelijk 100 % afgewerkt, en gewoon zonder zeuren en extra aan de prijs morrelen. Kom van vroeger uit de handel, maar dit was volledig mijn stijl van zaken doen. Ga zo door in de toekomst. Mvgr Willem
B.Veldman schreef op 17 mei 2019 om 21:21
Stacaravan gekocht bij Filip Caravans en vandaag is hij afgeleverd op de camping. De mannen waren mooi op tijd en toen we vroegen of ze hem meteen op de plek wouden zetten was dat ook geen probleem. Binnen de kortste keren was de stacaravan van de aanhanger en stond die op zijn plek. De mannen hebben kennis van zaken en ze hebben prima werk geleverd. Toppie!