Skip to content

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat uw bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
90 berichten.
Boelo heeft geschreven op 7 mei 2021 om 16:51
Wij kochten van een particulier een caravan die verborgen vochtschade had. Toen we erachter kwamen vroeg ik Filip Caravans de schade te herstellen. Zij adviseerden ons dat niet te doen, omdat de caravan dat bedrag niet waard was, we hadden er veel te veel voor betaald. Haarfijn legden ze uit wat eraan mankeerde en waarom reparatie niet verstandig was. Ze boden aan de caravan op te kopen, voor onderdelen, om onze schade te beperken. Door hun bevindingen en advies met de verkoper te bespreken kregen we uiteindelijk een van de verkoper een redelijke schadevergoeding. Kortom: topbedrijf! Zéér deskundig, volstrekt eerlijk, uiterst behulpzaam. Als wij ooit weer een caravan gaan kopen, dan hier en nergens anders. Van harte aanbevolen.
Sjouk en Rien heeft geschreven op 29 maart 2021 om 18:10
Afgelopen najaar is onze caravan in onderhoud geweest bij Filip caravans. De service van dit bedrijf is fantastisch. Onze caravan is weer als nieuw en zelfs de dingen waar wij niet aan hadden gedacht heeft Filip wel voor ons opgelost! Top bedrijf!! Dank je wel Marco en Ada
Frans & Linda heeft geschreven op 8 maart 2021 om 00:01
In het najaar Knaus Sudwind gekocht. Mooie caravan voor nette prijs. In voorjaarsvakantie uitgeprobeerd. Voortent was praktisch nieuw en alles werkte zoals het hoort. Erg blij mee. We kijken ernaar uit om er weer mee weg te gaan.
Rian en Neeltje de Jong. heeft geschreven op 7 december 2020 om 15:31
Prachtige caravan gekocht voor een eerlijke prijs. Prettig contact met de eigenaar, die weet waar hij over praat. Het was een goede ervaring met dit bedrijf, zeker aan te bevelen.
A van der Swart heeft geschreven op 25 november 2020 om 10:45
Mijn caravan verkocht en op laten halen in Spanje. Prima service en contact met de verkoop. Binnen 10 minuten was het geld al gestort op mijn rekening. Echt een betrouwbaar adres om zaken mee te doen
Johan Kloos heeft geschreven op 14 oktober 2020 om 13:58
Filip caravans heeft onze caravan opgehaald in Frankrijk. De service en het contact waren uitstekend. Een bedrijf om terug te komen.
Joep van Nassau heeft geschreven op 6 september 2020 om 09:59
We hebben hier een prima caravan gekocht. Prettig en betrouwbaar bedrijf met vriendelijke en deskundige mensen.
Rowena heeft geschreven op 5 september 2020 om 22:26
Vandaag onze nieuwe knaus caravan opgehaald.kan niet anders zeggen dat we goed geholpen zijn.caravan werd zelfs aangekoppeld.goede service en een mooie caravan we zijn er tot nu toe erg blij mee. Bedankt voor de service.
Erwin Beke heeft geschreven op 30 juli 2020 om 18:16
Al 2 keer caravan hier gekocht en ook het onderhoud al 13 jaar laten doen. Nu ook de caravan in de stalling bij Michel. Service en klantvriendelijkheid super en goed. Groetjes, Erwin Beke( Eriba???).
Jan van Berkum heeft geschreven op 29 juni 2020 om 06:57
We hebben onze silver hefdakcaravan in onderhoud, prima, deskundig en vriendelijk.
Jeremi & Greetje heeft geschreven op 23 juni 2020 om 20:44
In mei een prachtige caravan gekocht, boiler was stuk en dat is geweldig opgelost zonder problemen, ook voor onze oude caravan een goede prijs gekregen, goed bedrijf waar je goede zaken mee kunt doen! Jeremi en Greetje
R. van Hattem heeft geschreven op 10 juni 2020 om 18:05
Wij hebben een camper gekocht die uit Frankrijk kwam. Vanwege de corona lock-down duurde het allemaal wat langer . Maar het was het wachten dubbel en dwars waard!! Een geweldige camper en zeer goede afspraken met Michel en Ada. Erg vriendelijk en behulpzaam. Bij deze raadt ik dit bedrijf aan.
Thom van Son heeft geschreven op 7 juni 2020 om 10:39
Hobby 650 gekocht in februari. Door de Corona crisis pas in mei gebracht naar vaste campingplaats in Sauerland. Conform afspraak ingeruilde caravan verwijderd van plaats en meegenomen. Prima service achteraf bij wat mankementen Hobby. Contacten waren zeer vriendelijk, zonder gezeur en betrouwbaar. Kortom, zeer tevreden klant.
Henk en Fiena Bolt heeft geschreven op 12 mei 2020 om 07:24
De caravan van onze dromen gekocht. De caravan is gratis naar onze camping gebracht, alles ingesteld en uitgelegd. Wij zijn ontzettend tevreden, vriendelijk geholpen, goede voorlichting. De dingetjes die niet werkten zijn allemaal opgelost, heel blij. Zeker een aanrader, als je daar iets leuks ziet hoef je over de service niet te twijfelen.
Ronald hofman heeft geschreven op 6 mei 2020 om 21:46
In april een caravan gekocht bij filip caravans. Keurig geholpen. De caravan ook nog daar laten keuren en wat vervangen moest worden is keurig vervangen. We mochten de caravan daar laten staan zodat we op ons gemak een stalling in de buurt konden gaan zoeken. Op 6 mei hebben ze de caravan kosteloos naar ons gebracht wat een top service. Echt een aanrader. Michael en Ada bedankt.