Skip to content

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat uw bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
96 berichten.
Marco de Koning schreef op 6 augustus 2021 om 22:58
Onze caravan te koop aangeboden via marktplaats. Flip Caravans is geïnteresseerd, komt de caravan bij ons thuis beoordelen. Gaat akkoord met onze prijs, geld wordt meteen overgemaakt en je krijgt meteen een vrijwaringsbewijs. Prettig om zaken mee te doen, met name vertrouwen in geld overmaken en vrijwaringsbewijs. Wat mij betreft een aanrader!
A,beikes schreef op 11 juli 2021 om 11:18
7jaar geleden een caravan gekocht en wilk uit 96 prima caravan nooit geen problemen mee gehad, wij zijn dik tevreden over dit bedrijf, als we en andere caravan zoeken dan wel bij dit bedrijf,
Beheerdersantwoord van: Filip Caravans
Super om te horen! Wij hopen dat jullie nog jaren plezier van de caravan hebben!
Jeffry en Erica schreef op 30 juni 2021 om 07:56
Alleen maar lof! Zeer vriendelijk en geduldig. Service op en top… echt een aanrader om hier je caravan aan te schaffen! Nogmaals dank Ada!
André en Karin schreef op 12 juni 2021 om 17:32
Voor de eerste x contact gehad met Filip Caravans en om eerlijk te zijn niet de laatste Daar weten ze nog hoe je klanten moet behandelen van begin tot het einde een goed gevoel We kunnen deze zeker aan bevelen
fAM WIERTZ schreef op 14 mei 2021 om 18:20
Fijn zaken gedaan met Filips Caravans. Wil je een eerlijk, betrouwbaar adres ? Zoek niet verder. Zij schrijven SERVICE niet met een hoofdletter, maar in hoofdletters. Ik kan ze aanbevelen
Jan huizinga schreef op 10 mei 2021 om 21:38
Nu voor de tweede keer een caravan gekocht .wij zijn zeer tevreden over Filip caravans we zijn netjes geholpen en alles volgens afspraak. ?
Boelo schreef op 7 mei 2021 om 16:51
Wij kochten van een particulier een caravan die verborgen vochtschade had. Toen we erachter kwamen vroeg ik Filip Caravans de schade te herstellen. Zij adviseerden ons dat niet te doen, omdat de caravan dat bedrag niet waard was, we hadden er veel te veel voor betaald. Haarfijn legden ze uit wat eraan mankeerde en waarom reparatie niet verstandig was. Ze boden aan de caravan op te kopen, voor onderdelen, om onze schade te beperken. Door hun bevindingen en advies met de verkoper te bespreken kregen we uiteindelijk een van de verkoper een redelijke schadevergoeding. Kortom: topbedrijf! Zéér deskundig, volstrekt eerlijk, uiterst behulpzaam. Als wij ooit weer een caravan gaan kopen, dan hier en nergens anders. Van harte aanbevolen.
Sjouk en Rien schreef op 29 maart 2021 om 18:10
Afgelopen najaar is onze caravan in onderhoud geweest bij Filip caravans. De service van dit bedrijf is fantastisch. Onze caravan is weer als nieuw en zelfs de dingen waar wij niet aan hadden gedacht heeft Filip wel voor ons opgelost! Top bedrijf!! Dank je wel Marco en Ada
Frans & Linda schreef op 8 maart 2021 om 00:01
In het najaar Knaus Sudwind gekocht. Mooie caravan voor nette prijs. In voorjaarsvakantie uitgeprobeerd. Voortent was praktisch nieuw en alles werkte zoals het hoort. Erg blij mee. We kijken ernaar uit om er weer mee weg te gaan.
Rian en Neeltje de Jong. schreef op 7 december 2020 om 15:31
Prachtige caravan gekocht voor een eerlijke prijs. Prettig contact met de eigenaar, die weet waar hij over praat. Het was een goede ervaring met dit bedrijf, zeker aan te bevelen.
A van der Swart schreef op 25 november 2020 om 10:45
Mijn caravan verkocht en op laten halen in Spanje. Prima service en contact met de verkoop. Binnen 10 minuten was het geld al gestort op mijn rekening. Echt een betrouwbaar adres om zaken mee te doen
Johan Kloos schreef op 14 oktober 2020 om 13:58
Filip caravans heeft onze caravan opgehaald in Frankrijk. De service en het contact waren uitstekend. Een bedrijf om terug te komen.
Joep van Nassau schreef op 6 september 2020 om 09:59
We hebben hier een prima caravan gekocht. Prettig en betrouwbaar bedrijf met vriendelijke en deskundige mensen.
Rowena schreef op 5 september 2020 om 22:26
Vandaag onze nieuwe knaus caravan opgehaald.kan niet anders zeggen dat we goed geholpen zijn.caravan werd zelfs aangekoppeld.goede service en een mooie caravan we zijn er tot nu toe erg blij mee. Bedankt voor de service.
Erwin Beke schreef op 30 juli 2020 om 18:16
Al 2 keer caravan hier gekocht en ook het onderhoud al 13 jaar laten doen. Nu ook de caravan in de stalling bij Michel. Service en klantvriendelijkheid super en goed. Groetjes, Erwin Beke( Eriba???).