Skip to content

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat uw bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
100 berichten.
Koning (Biddinghuizen) schreef op 19 september 2016 om 17:30
Kip Grey line 44 ts. Sept 2016 bij deze mensen een caravan gekocht. Wat een top service, en een gast vrijheid. Wij kunnen iedereen aanraden om daar eens te gaan kijken. Bedankt voor jullie service.
E.van Cleef schreef op 21 augustus 2016 om 21:49
Onze caravan zondag op marktplaats te koop aangeboden. En maandag kwam Michael kijken,verder was het snel afgehandeld. Niet afdingen en vrijdag werd alles afgebroken. Wat een service, super!!
Jan van der Eng schreef op 14 mei 2016 om 08:46
In okt. 2015 een caravan gekocht,in mei 2016 geprobeerd maar het bed was veel te klein.Terug naar de caravanhandelaar vragen of hij hem om wil ruilen voor een caravan met een groter bed.Dit was geen enkel probleem.Fijne en hartelijke mensen(mijn zoon had daar een reparatie laten doen aan zijn disselbak)een dikke duim-keurig.dit bedrijf is absoluut een aanrader!!! Jan en Anneke van der Eng
Hilbert en Bianca schreef op 3 maart 2016 om 19:23
Prachtige burstner ventana 460 ts 2007. Afgelopen zaterdag hebben we onze caravan opgehaald! Hartelijk dank voor de fantastische service. Zonder moeite wordt de caravan compleet gemaakt met een nieuw vloerkleed, gasslang en drukregelaar( wordt vervangen zonder dat we er om gevraagd hebben) en een trapje. Zeer vriendelijk personeel. een hartelijke aanbeveling voor toekomstige klanten. Hartelijke groet uit het hoge noorden.
Gerard en Michelle Wolters- Westerhoff schreef op 29 juli 2015 om 11:49
Een prachtige Knaus Azur 425 H gezien. We waren op slag verliefd. Precies wat we zochten. Onze eerste caravan. Nou maar eens kijken of we hem kunnen kopen. Michael en Ada ontmoet twee schatten van mensen. Zij hebben ons, twee leken in de wereld die caravan heet, geweldig geholpen met het kopen, stallen en wegwijs maken.Klantvriendelijkheid hebben hun uitgevonden.Wat voelen wij ons altijd op ons gemak als we de caravan komen halen.Uiteraard hebben wij de caravan bij hun gestald. Wij hopen nog heel lang plezier te hebben van onze caravan en van jullie goede service. Gerard en Michelle.
kees de Leeuw schreef op 6 januari 2015 om 19:33
Aankoop en levering. Stacaravan gekocht, netjes en zakelijke onderhoud en contact, vriendelijke en aardige mensen. Nakomen en uitvoeren van gemaakte afspraken, geen problemen of vertragingen bij aflevering van caravan. Tevens een compliment voor transporteur A3 Transport uit Voorthuizen voor de correcte aflevering van de caravan.
M.G.M. Geerdink schreef op 13 juli 2014 om 20:10
We hebben onze caravan al enige jaren in onderhoud bij Filip Caravans in Hippolytushoef. Ook staat onze caravan bij hem in de winterstalling. In het kleine campingwinkeltje vinden we de gebruikelijke zaken. We zijn erg tevreden met de service en de kwaliteit van het werk. Goed werk voor een passende prijs. We hebben al diverse familieleden en vrienden naar Filip verwezen, en schrijven hier graag om een aanbeveling te doen.
Krukkert schreef op 8 juli 2014 om 12:54
onze caravan via marktplaats aangeboden en zo in contact met filip caravans. Vriendelijk en zakelijk gesprek. Caravan is opgehaald, vrij gewaard en cash betaald. Lieve eerlijke mensen die niet de caravan afkraken of afdingen. Goed bedrijf
Fam. Wickel schreef op 7 juli 2014 om 00:20
In juni een stacaravan gekocht bij Michael en Ada. We zijn goed geholpen en het transport en de plaatsing was prima geregeld. Alle afspraken zijn goed nagekomen.
Ton en Door Wijnandts schreef op 4 juli 2014 om 16:01
Goede service. In april een caravan gekocht ( home car racer spirit ) bij filip caravans. Wat een goede service, niets was Michael en Ada teveel. Ze namen alle tijd voor een goede voorlichting en uitleg. Echt fantastisch!! Wij willen hen dus hartelijk danken. TOP!!! Vriendelijke groeten, Ton en Door Wijnandts.
Alex, Cynthia & Pim schreef op 26 februari 2014 om 19:31
Abi Montrose. Na lang zoeken zijn we bij jullie terecht gekomen in hippolytushoef(nog nooit van gehoord). In de auto gestapt en bij aankomst gelijk een goed gevoel. We konden rustig kijken en er werd volledige medewerking geleverd met op, in en onder de caravan om alles te bekijken. Onder het genot van een lekker kopje koffie en wat te drinken voor de kleine hebben we bij jullie de caravan gekocht, de levering/transport was super en zoals afgesproken binnen een week. Was helemaal top. De gemaakte afspraken over het naleveren van de stopcontacten etc zijn keurig nagekomen. Wij hebben een goed gevoel bij jullie bedrijf, lekker gewoon en no nonsens. Bedankt, Alex, Cynthia & Pim
bloemena schreef op 19 augustus 2013 om 22:57
Zondag geweest en een caravan daar gekocht,gewoon top service.nogmaals bedankt voor de snelle service.
Carlo Drieenhuizen schreef op 21 mei 2013 om 19:30
Ook wij zijn super tevreden over met onze stacaravan en de goede service!! Ik wens je goede zaken en ik hoop tot een volgende keer!! Carlo Drieenhuizen.
Jan en Mas Klos schreef op 3 mei 2013 om 14:58
Caravan in Rijs. De service bij de aankoop van de caravan in Rijs is ons heel goed bevallen. Petje af voor alles, wij zijn zeer content.
ricardo van der stam schreef op 7 maart 2013 om 15:12
michael de caravan is prima aangekomen stukje vakwerk het transport en snel. zaterdag gaan we hem plaatsen en aansluiten en laat dan het zonnetje maar komen.we zijn echt helemaal verliefd op ons nieuwe tweede huis bedankt voor de goede zorg.