Skip to content

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat uw bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
96 berichten.
Gerard en Michelle Wolters- Westerhoff schreef op 29 juli 2015 om 11:49
Een prachtige Knaus Azur 425 H gezien. We waren op slag verliefd. Precies wat we zochten. Onze eerste caravan. Nou maar eens kijken of we hem kunnen kopen. Michael en Ada ontmoet twee schatten van mensen. Zij hebben ons, twee leken in de wereld die caravan heet, geweldig geholpen met het kopen, stallen en wegwijs maken.Klantvriendelijkheid hebben hun uitgevonden.Wat voelen wij ons altijd op ons gemak als we de caravan komen halen.Uiteraard hebben wij de caravan bij hun gestald. Wij hopen nog heel lang plezier te hebben van onze caravan en van jullie goede service. Gerard en Michelle.
kees de Leeuw schreef op 6 januari 2015 om 19:33
Aankoop en levering. Stacaravan gekocht, netjes en zakelijke onderhoud en contact, vriendelijke en aardige mensen. Nakomen en uitvoeren van gemaakte afspraken, geen problemen of vertragingen bij aflevering van caravan. Tevens een compliment voor transporteur A3 Transport uit Voorthuizen voor de correcte aflevering van de caravan.
M.G.M. Geerdink schreef op 13 juli 2014 om 20:10
We hebben onze caravan al enige jaren in onderhoud bij Filip Caravans in Hippolytushoef. Ook staat onze caravan bij hem in de winterstalling. In het kleine campingwinkeltje vinden we de gebruikelijke zaken. We zijn erg tevreden met de service en de kwaliteit van het werk. Goed werk voor een passende prijs. We hebben al diverse familieleden en vrienden naar Filip verwezen, en schrijven hier graag om een aanbeveling te doen.
Krukkert schreef op 8 juli 2014 om 12:54
onze caravan via marktplaats aangeboden en zo in contact met filip caravans. Vriendelijk en zakelijk gesprek. Caravan is opgehaald, vrij gewaard en cash betaald. Lieve eerlijke mensen die niet de caravan afkraken of afdingen. Goed bedrijf
Fam. Wickel schreef op 7 juli 2014 om 00:20
In juni een stacaravan gekocht bij Michael en Ada. We zijn goed geholpen en het transport en de plaatsing was prima geregeld. Alle afspraken zijn goed nagekomen.
Ton en Door Wijnandts schreef op 4 juli 2014 om 16:01
Goede service. In april een caravan gekocht ( home car racer spirit ) bij filip caravans. Wat een goede service, niets was Michael en Ada teveel. Ze namen alle tijd voor een goede voorlichting en uitleg. Echt fantastisch!! Wij willen hen dus hartelijk danken. TOP!!! Vriendelijke groeten, Ton en Door Wijnandts.
Alex, Cynthia & Pim schreef op 26 februari 2014 om 19:31
Abi Montrose. Na lang zoeken zijn we bij jullie terecht gekomen in hippolytushoef(nog nooit van gehoord). In de auto gestapt en bij aankomst gelijk een goed gevoel. We konden rustig kijken en er werd volledige medewerking geleverd met op, in en onder de caravan om alles te bekijken. Onder het genot van een lekker kopje koffie en wat te drinken voor de kleine hebben we bij jullie de caravan gekocht, de levering/transport was super en zoals afgesproken binnen een week. Was helemaal top. De gemaakte afspraken over het naleveren van de stopcontacten etc zijn keurig nagekomen. Wij hebben een goed gevoel bij jullie bedrijf, lekker gewoon en no nonsens. Bedankt, Alex, Cynthia & Pim
bloemena schreef op 19 augustus 2013 om 22:57
Zondag geweest en een caravan daar gekocht,gewoon top service.nogmaals bedankt voor de snelle service.
Carlo Drieenhuizen schreef op 21 mei 2013 om 19:30
Ook wij zijn super tevreden over met onze stacaravan en de goede service!! Ik wens je goede zaken en ik hoop tot een volgende keer!! Carlo Drieenhuizen.
Jan en Mas Klos schreef op 3 mei 2013 om 14:58
Caravan in Rijs. De service bij de aankoop van de caravan in Rijs is ons heel goed bevallen. Petje af voor alles, wij zijn zeer content.
ricardo van der stam schreef op 7 maart 2013 om 15:12
michael de caravan is prima aangekomen stukje vakwerk het transport en snel. zaterdag gaan we hem plaatsen en aansluiten en laat dan het zonnetje maar komen.we zijn echt helemaal verliefd op ons nieuwe tweede huis bedankt voor de goede zorg.
André & Geerfina schreef op 6 oktober 2012 om 17:50
Onze 2e caravan gekocht bij Filip caravans in Hippolytushoef weer prima service net als bij de eerste aankoop. Michael en Ada heel hartellijk bedankt.
Fam.H.J.Postma schreef op 11 juli 2012 om 12:40
Wij hebben een stacaravan gekocht bij Filip caravans en de service is fantastisch .Door de lange winter konden wij de nieuwe 2e hands nog niet plaatsen en de oude caravan niet afbreken en weghalen.Al die tijd kon onze nieuwe aanwinst daar blijven staan,de afhandeling was zeer correct het financiele gedeelte goed afgehandeld en het kan allemaal via E-mail zodat je niet steeds heen en weer hoeft te rijden .wij komen uit Leeuwarden dus niet naast de deur.Vriendelijke en correcte benadering en ook de plaatsing van onze caravan is met zeer deskundig en goed beleid gegaan .Hierbij willen we Michael en zijn compagnon dan ook heel erg voor bedanken ondanks het drukke schema van caravans plaatsen etc toch rustig de tijd te hebben genomen om alles correct te doen.Nogmaals bedankt! Wij gaan genieten van onze nieuwe aanwinst deze zomer en geen regen houd ons nu nog tegen.Dus bij Filip caravans koop je geen kat in de zak maar maak je een goede en eerlijke deal met prachtige caravans dat wat je ziet is ook wat je krijgt en je krijgt echt waar voor je geld geen addertjes onder het gras maar eerlijkheid en een correcte afhandeling .Ga vooral zo door!!.Vriendelijke groet Henk en Anneke
fam.Brico schreef op 6 juli 2012 om 02:27
Wij hebben enkele weken geleden een Dettlef toercaravan bij Michael en Ada gekocht,fantastisch geholpen en een zeer goede service van beiden gehad,echt mensen die nog begrip voor je hebben,een aanrader om er een caravan te kopen,als ik aan een andere toe ben zal ik zeer zeker eerst daar gaan kijken.Bedankt zeer tevreden klanten Jack en Toos.
de ridder schreef op 4 april 2012 om 14:37
Wij hebben voor het eerst een caravan gekocht en zijn fantastisch geholpen door deze mensen. Het zijn mensen die niet alleen denken aan hun eigen geld maar meedenken met de klant om tot een eerlijke koop te komen. Wij komen zeker terug zodra wij toe zijn aan een nieuwe caravan en zullen dit bedrijf ook zeker positief aanbevelen aan een ieder die belangstelling heeft om een caravan aan te schaffen. gr, fam. De Ridder uit Vleuten