Skip to content

Focwa

Heeft u schade? Dan kunt u die ook nú bij ons laten herstellen.
Omdat er minder auto’s/caravans/campers op de weg zijn, hebben wij het een stuk rustiger en kunnen wij u in de meeste gevallen direct van dienst zijn. Breng uw caravan/camper bij ons langs, dan kunt u straks weer veilig de weg op.

Onderhoud aan een caravan is noodzakelijk om de levensduur te verlengen, maar vooral ook om veilig aan het verkeer te kunnen deelnemen. Ook de verzekeringsmaatschappij kan bij een schadeclaim controleren of een caravan goed is onderhouden, u heeft namelijk als verzekerde een zorgplicht met betrekking tot het verzekerde object. Een Focwa Onderhoudsbeurt is de ideale voorbereiding van uw caravan voor de vakantie.

De onderhoudsbeurten van Filip Caravans worden strikt volgens de eisen van Focwa uitgevoerd. Tijdens een Focwa Onderhoudsbeurt wordt uw caravan gecontroleerd en onderhouden op meer dan 70 punten.
Voor u de zekerheid van een zorgeloze vakantie!

Voor uw veiligheid wordt o.a. gekeken en gewerkt aan:
• Remmen schoonmaken en afstellen
• Smeren van het neuswiel en de uitdraaisteunen
• Controle van het onderstel
• Controle van de opbouw
• Controle van de verlichting (binnen en buiten)
• Controle van de overige elektra
• Afpersen van de gasinstallatie
• Controle van waterleiding
• Inspectie van gasgebruikers als kachel, koelkast en gasstel
• Globale vochtmeting op de lekkagegevoelige plekken

Indien gewenst, kunnen de medewerkers ook extra controleren op waterleiding, afvoer (i.c.m. controle van de boiler) en de mover (afstelling en werking).

In de werkplaats van Filip Caravans werken gediplomeerde medewerkers aan het complete onderhoud aan uw caravan. Waarbij tevens wordt gekeken naar de staat van de banden. Het is verstandig de banden om de zes jaar te vervangen, maar Filip Caravans adviseert u daar graag bij. Ook schade aan de buitenzijde en het interieur kunnen worden hersteld.

Als uw caravan weer in orde is, volgens de Focwa Onderhoudsbeurt verholpen, ontvangt u een rapport en speciale inspectiesticker met jaartal van Filip Caravans. Zodat u zichtbaar veilig de weg op kan.

Uiteraard is het verstandig om de caravan regelmatig een grote onderhoudsbeurt te laten geven. Doorgaans is dit één keer per twee jaar.

Heeft u een caravan, vouwwagen, camper of aanhanger met een kleine of grote reparatie?
Kunt u deze niet brengen of halen, dan is het mogelijk om het vervoer door Filip Caravans te laten verzorgen. Filip Caravans is uw betrouwbaar Focwa Onderhoudsbedrijf!

Meer weten over Focwa? Klik hier voor de website of neem contact met ons op voor meer informatie.